BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 59,00€
POVRAT U ROKU 14 DANA
VAŠA BEZBEDNA KUPOVINA
BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 59,00€
POVRAT U ROKU 14 DANA
VAŠA BEZBEDNA KUPOVINA

Naša Priča

Naša Priča

Dobrodošli u svet nakita! Sa ponosom vam predstavljamo našu porodičnu priču koja se proteže kroz godine posvećenosti nabavci i prodaji najkvalitetnijih komada nakita. U želji da proširimo naš uticaj i podelimo našu strast sa širom publikom, odlučili smo da otvorimo “JB Jewellery” – našu Instagram stranicu koja je brzo privukla pažnju mnogih i dobila izvanredan odziv.

Posvećeni kvalitetu, lepoti i originalnosti, naša stranica je postala mesto na kojem se ljubitelji nakita okupljaju i dele svoje iskustvo. Uzimajući u obzir svaku povratnu informaciju, trudimo se da neprestano unapređujemo našu ponudu i pružimo najbolje iskustvo našim klijentima.

Nismo samo fokusirani na komade nakita koje nudimo, već i na način na koji ih prezentujemo. Uz posebnu pažnju posvećenu detaljima, pakovanju i isporuci, želimo da svaki komad koji napusti naše ruke bude dočekan sa oduševljenjem. Stalno radimo na unapređivanju naših pakovanja kako bismo osigurali da svaki komad stigne sigurno i sa stilom.

Pridružite se “JB Jewellery” zajednici i dozvolite nam da vam pružimo najbolje iskustvo u svetu nakita. Sa pažnjom usmerenom ka detaljima, kvalitetu proizvoda i iskrenoj ljubavi prema onome što radimo, garantujemo da ćete pronaći nešto posebno i inspirativno na našoj stranici. Hvala vam što ste deo naše priče i što nam omogućavate da nastavimo da rastemo i razvijamo se u zajednici koja neguje lepotu i eleganciju.

Naša Priča
Kako je Sve Počelo

Kako je Sve Počelo?

Dozvolite nam da vam ispričamo priču o našem putu, koji je započeo u vreme pandemije. Iz dosade, počela sam da fotografisem nakit i delila slike na društvenim mrežama, ne očekujući ništa posebno. U početku, fotografije su bile amaterske, ali zanimljive, sa solidnom ponudom. Polako, stvari su počele da se dešavaju, a ja sam počela dobijati pozitivne povratne informacije od vas – dragih ljudi koji su pratili moj rad.

Nakon mesec dana, moj brat se vratio iz inostranstva i bio je zainteresovan za ono što radim. Odlučio je da se pridruži procesu i ubrzo smo shvatili da možemo uticati na ljude i van naše zemlje. Počeli smo da slažemo ovu veliku slagalicu, korak po korak, učeći nove veštine i otvarajući nova radna mesta. Važno je napomenuti da sam ja u to vreme imala samo 17 godina, a brat 22 godine. Danas, naš tim uključuje gotovo 10 stručnjaka koji rade u našoj kompaniji.

Ono što nas izdvaja su naše jedinstvene kolekcije koje niko drugi nema. Pažljivo pratimo svetske trendove i brzo reagujemo na nove modne smernice. Za samo godinu dana, svedoci smo brojnih promena i unapređenja koja i nas same često iznenade. Trenutno radimo na nekoliko tajnih projekata, koje ćemo vam otkriti kada dođe pravo vreme.

Zašto Izabrati Nas?

O nama
Shopping Cart
Scroll to Top